Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Fars Legestue slår dørene op 6. februar

27. januar 2020
Den 6. februar åbner Fars Legestue på Avedøre Bibliotek og Kulturhus. Her kan man komme, hvis man fx er far på barsel, eller hvis man holder en fridag med sit barn.
Hver torsdag kl. 11-14 slår Fars Legestue dørene op, og der er mulighed for at komme og møde andre fædre med børn på op til 5 år. Der vil være kaffe på kanden, og kl. 13-14 kigger sundhedsplejersken forbi og stiller op til snak og spørgsmål, hvis der er brug for det. I Fars Legestue dukker man bare op, som det passer ind, og der er ingen tilmelding.