Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Byggesagsarkiv igen åbent

Det digitale byggesagsarkiv er igen åbent
10. januar 2020

Hvidovre Kommunes digitale byggesagsarkiv er igen åben for offentlig adgang. 

I kommunens byggesagsarkiv ”FilArkiv” har du som borger eller virksomhed mulighed for at se alle afsluttede byggesager indeholdende dokumenter fra hele ejendommens levetid. Det kan fx være byggetilladelser, tankattester på olietanke, plantegninger og situationsplaner. 

Årsagen til, at arkivet har været lukket for offentlig adgang i en periode, har været, at der er blevet foretaget et digitalt eftersyn af alle dokumenter. Arkivet indeholder cirka 80.000 sager. Formålet med eftersynet har været at styrke beskyttelsen af borgernes personoplysninger i endnu højere grad end tilfældet allerede var i forvejen. 

Du finder Hvidovre Kommunes FilArkiv her (https://public.filarkiv.dk/167).

Du skal anvende NemID for at få adgang til arkivet. 

Har du spørgsmål vedrørende Hvidovre Kommunes Filarkiv med byggesager, så kan du rette henvendelse til BBRbolig@hvidovre.dk.