Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hjemmeplejen har fået nyt telefonnummer

2. december 2019

Fra den 2. december 2019 får Hjemmeplejen i Hvidovre Kommune nyt telefonnummer. Det nye nummer er: 2550 2650. Her sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål eller formidle kontakten videre til en af Hjemmeplejens medarbejdere.

Telefonerne er åbne mandag-fredag kl. 7.30-15.30. Det nye telefonnummer erstatter alle andre tidligere numre. Dvs. uanset om du skal have fat i Distrikt Nord, Distrikt Vest, Distrikt Syd eller Sygeplejen, er kontaktcentret din nye indgang til Hjemmeplejen.

Udenfor normal åbningstid kan du – i akutte tilfælde – komme i kontakt med en af Hjemmeplejens medarbejdere via en tast-selv menu. Du kan desuden altid henvende dig pr. mail til: fp-kontakten@hvidovre.dk.