Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Juletræstænding og Åbent Hus

18. november 2019

Søndag den 1. december bliver juletræet og julelysene ved Hvidovre Rådhus tændt, og som sædvanligt er alle velkomne til at være med. Selve juletræstændingen foregår kl. 16.30, hvor borgmester Helle Adelborg ønsker alle glædelig jul og det store juletræ og træerne ved rådhuset bliver lyst op af tusindvis af pærer. 

Hovedbiblioteket åbner allerede kl. 10 med juleklip, godter og musik, og fra kl. 14 vil ”rådhuspladsen” summe af aktivitet og julestemning. Fra kl. 14.30 er der åbent hus på rådhuset. Elever og lærere fra Hvidovre Musikskole leverer musikalsk underholdning inde og ude i løbet af eftermiddagen.

Program

Hovedbiblioteket:
Kl. 10-16.20: Julehygge på Hovedbiblioteket med godter, juleklip og musik. 
Kl. 12-15: Juledamens værksted med Karen Marie Dehn. Tag dine børn med og brug nogle timer på at lave søde små julelandskaber og ophæng samt snemænd, juletræer og fine engle.

Kometen:
Kl. 13-17: Foreningernes julemarked

Rådhuset:
Kl. 14.30-16.20: Åbent Hus med aktiviteter og stande. Mød bl.a. Solgårdens høns og kaniner, forskningsprojektet "Er du for sød" og kommunens rengøringsfolk. Besøg FGU Vestegnen Hvidovres pop-up-julemarked, bidrag til udsatte børns jul ved Ønsketræet, hør om klimavenlig julehygge og madaffald, vær med til klimakoordinatorernes gaveindpakning og smag på maden fra KommuneKøkkenet. Hils på borgmesteren, besøg rådhusets fineste rum og ny udsigten fra 5. sal.

Foran Hvidovre Rådhus: 
14.00-17.00: I år er der julemarked på den store parkeringsplads foran Hvidovre Rådhus. Her kan du møde foreninger og erhvervsliv fra Hvidovre. Bl.a. Demensvenlige Hvidovre, Hvidovre Musikråd, Scandic Hvidovre, Hvidovre Bryghus og Stokholms Vinimport.
I boderne er der mulighed for at købe gaver og brændte mandler, pynte sit eget honningkage-hjerte, og tage årets jule-selfie eller familiefoto i Julemandens Kane. Også brandmændene fra Hovedstadens Beredskab stiller op – denne gang med to af de store brandbiler. Hvidovrespejderne er beredt med snobrødsbål og salg af glögg, kakao og æbleskiver. I Teater Vestvoldens bus tager teaterchefen imod med en fantastisk nisse-juleudstilling.
I løbet af eftermiddagen vil Christmas Carolers gå på scenen og synge dejlige julesange.
kl. 15.30 synger Gungehusskolens kor. Også Chapper fra børne-TV kommer forbi og spiller god julemusik. 

16.30: Borgmester Helle Adelborg holder tale og ønsker god jul - og tænder juletræet. 

Kometen:
Kl. 13-17: Foreningernes julemarked.

Juletræet på Hvidovre Torv tændes af borgmester Helle Adelborg søndag den 1. december kl. 16.50.