Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Informationsmøde om energioptimering af din bolig

25. november 2019

Kom og hør, hvordan du får mere varme for pengene. Onsdag den 11. december kl. 19-20.30 kan du få inspiration og viden om mulighederne for at energioptimere din bolig, når vi sammen med energirådgiveren fra SparEnergi.dk holder informationsmøde om energioptimering af boligen.
Måske skal vinduerne måske skiftes, loftet isoleres eller oliefyret udskiftes

Få viden og konkrete råd til, hvordan du bedst kommer i gang med at klæde huset på til vinteren. Mødet foregår i Bibliotekscaféen ved Hvidovre Hovedbibliotek, Hvidovrevej 280. Det er gratis og kræver ikke tilmelding.