Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Ejendomsskattebilletten for 2020

20. november 2019

Den kommunale ejendomsskattebillet for 2020 lander i din digitale postkasse ca. 19. november 2019. Er du fritaget for digital post, vil den blive sendt til dig i starten af december måned. Er din ejendom ikke tilmeldt Betalingsservice, sendes et girokort ca. 10 dage før fristen for betaling.

Find oplysninger om promiller, betalingsdatoer, takster for renovationsordninger mv.

Spørgsmål om renovation kan rettes til Vej- og Park (Affald og Genbrug) på mail: affald@hvidovre.dk eller tlf.: 36393639.

Spørgsmål om kommunal ejendomsskat kan rettes til Center for Borgerservice (Ejendomsskat og Opkrævning) på mail: bos@hvidovre.dk.