Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Centerchef stopper

Chef for Center for Plan og Miljø, Anja Whittard Dalberg, har fået nyt job og stopper derfor i Hvidovre Kommune.
22. november 2019

Centerchef Anja Whittard Dalberg har fået nyt job og starter som områdechef for Teknik og Miljø i Rudersdal Kommune den 1. januar. Anja Whittard Dalberg har været chef for Center for Plan og Miljø i Hvidovre Kommune siden 2016.

”Jeg takker Anja for en god arbejdsindsats og hun ønskes al mulig held og lykke i det nye job,” siger direktør Gert S. Nelth.

Anja Whittard Dalberg stopper i midten af december, og stillingen som centerchef vil blive slået op i løbet af den kommende tid. Det vil desuden snarest muligt blive meldt ud, hvordan den midlertidige ledelse af Center for Plan og Miljø vil blive varetaget.