Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Får du hjemmehjælp fra privat leverandør?

7. oktober 2019

Hvis du får hjemmehjælp fra en privat leverandør, skal du huske at tjekke din Digitale Post/E-boks. Vi har nemlig sendt dig vigtig information om kommunens nye ordning med privat hjemmehjælp.

Baggrunden er, at firmaet Human Care fra den 31. januar 2020 er den eneste private leverandør af hjemmehjælp i Hvidovre Kommune. Får du i dag hjemmehjælp fra et andet privat firma, betyder det, at du nu skal vælge, om du fremover vil bruge kommunens hjemmepleje eller Human Care. I den information, vi har sendt til dig, kan du læse mere om den nye leverandør og den videre proces frem mod 31. januar 2020, hvor den nye ordning træder i kraft.

Du kan også bruge nedenstående link og komme direkte til blanketten.

Vælg din nye leverandør (åbner i nyt vindue).