Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Får du hjælp til tøjvask?

18. oktober 2019

Får du hjemmehjælp og hjælp til at vaske tøj, har vi vigtig information til dig. Derfor skal du huske at tjekke din Digitale Post/E-boks. Vi har sendt dig et brev om en kommende ny ordning med tøjvask, der betyder, at det fra den 31. januar er et privat firma, der vil vaske dit tøj.Der er to firmaer, som løser opgaven med tøjvask i Hvidovre Kommune, og du kan selv vælge, hvilket firma, der skal vaske DIT tøj. I brevet, vi har sendt til din Digitale Post/E-boks, kan du læse om, hvordan du vælger firmaet, der skal stå for din tøjvask. Der er også information om de to firmaer og om, hvad du i øvrigt skal være opmærksom på, når vi går over til den nye ordning.

Du skal foretage dit valg senest den 8. november 2019.

Du kan også bruge nedenstående link og komme direkte til blanketten.

Valg af leverandør til tøjvask (åbner i nyt vindue)