Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Stor interesse for at drøfte fremtidens Hvidovre Havn

Omkring 160 borgere var op til et iderigt møde om fremtidens Hvidovre Havn. Her præsenterede foreningerne på havnen blandt andet et spændende oplæg til, hvordan de mener havnen skal se ud i fremtiden.
25. oktober 2019

Fremtidens Hvidovre Havn var onsdag aften temaet for et særdeles velbesøgt borgermøde på Hvidovre Hovedbibliotek. Op mod 160 borgere brugte et par timer på at blive klogere på, hvordan fremtiden skal være for Hvidovre Havn.

Hvidovres borgmester Helle Adelborg bød velkommen på mødet:

”Jeg ved, at havnen betyder meget for rigtig mange af os, og derfor er jeg glad for, at I er så mange, der er mødt frem. Når vi taler om udviklingen af Hvidovre Havn er det vigtigt at få så mange perspektiver med som muligt, fordi vi netop er så mange, der bruger og har glæde af havnen på forskellig vis," lød det blandt andet fra Helle Adelborg.

Herefter gennemgik Gert Nelth, der er direktør i Hvidovre Kommune, molernes stand og tilstanden på havnen generelt.

Der er mange foreninger, der holder til på Hvidovre Havn, og foreningerne er gået sammen i en arbejdsgruppe, hvor de har drøftet fremtiden på havnen. Det er der kommet en række spændende bud på, og dem fremlagde Torben Thyren, der er formand for Hvidovre Roklub.

Foreningernes oplæg gav indledning til mange gode input fra tilhørerpladserne, og der kom ideer om alt fra kajak-leje, bedre toiletforhold, flere skraldespande, fugletårne, udspringsmuligheder i havnen, flere spisemuligheder og overvejelser om, at skabe et vartegn på havnen, som kan ses langvejs fra.

De mange forskellige ideer og klubbernes oplæg vil nu blive taget med i det videre arbejde med udviklingen af havnen.