Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

27. september: Verdensmålsdag med fokus på natur og grøn omlægning

På sjette og sidste temadag om verdensmålene i Hvidovre kan du bl.a. opleve et oplæg fra tv-vært Mikael Jarnvig og se, hvad der sker når skybrud fra oven sender store mængder af vand afsted i kloakkerne
23. september 2019

Fredag den 27. september kl. 13-17 kommer oplysningskampagnen Danmark for Målene til Hvidovre for sjette og sidste gang denne sommer/sensommer.

Denne gang er temaet natur og grøn omlægning, og på pladsen ved Kometen og Hovedbiblioteket kommer det bl.a. til at handle om kommunens arbejde med klimasikring, hvor du kan følge vandets vej i kloakkerne, når der er skybrud, og selv sende vandet afsted i Vandværkets model.

Kl. 13.30-14.00 er der oplæg med den kendte meteorolog og tv-vært Mikael Jarnvig.

Du kan også lære om et lokalt projekt, som forbedrer biodiversiteten i et boligområde, bl.a. ved hjælp af bi-venlige blomster - børn kan farvelægge deres egen bi – og du kan vinde lokalt fremstillet honning i en bidiversitetsquiz. Mød også daginstitutionen Tryllestien, der arbejder med naturprojekter i børnehøjde. Biblioteket stiller desuden op med inspiration til bi- og klimavenlig læsning.

Denne sidste temadag sætter spot på, hvad vi selv kan gøre for at passe på vores natur og bremse klimaforandringerne. Kom forbi og mød medarbejdere fra kommunen, deltag de forskellige aktiviteter og få ny inspiration til hverdagen.