Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

6,9 tons haveaffald kom i containerne

Borgerne kunne sidste weekend aflevere deres haveaffald otte steder i kommunen.
24. september 2019
Henover sidste weekend afleverede haveejere i Hvidovre i alt små 7 tons haveaffald i containere opstillet i Hvidovres villakvarterer. Det er Hvidovre Kommune og Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Hvidovre Kommune (SGH), der i år for fjerde gang opfordrede borgerne til at ”Klippe deres hæk og tage ukrudtet væk”.
- Resultatet i år blev ikke så imponerende som de to sidste år, i 2018 blev der samlet 11 tons. Hvorfor ved jeg ikke, men jeg vil da opfordre dem, der har afleveret haveaffald i år til at huske at fortælle deres naboer og bekendte på vejen om ”Klip en hæk-kampagnen”, så vi måske kan få samlet endnu mere haveaffald til næste år, siger Flemming J. Mikkelsen fra SGH.
Der var fra fredag den 13. og til og med mandag den 16. september opstillet store containere med påskriften ”Klip din hæk” otte steder i Hvidovres villakvarterer, så borgerne kunne spare turen på genbrugspladsen med haveaffaldet. De fleste af containerne blev fyldt godt op, men et par af dem, var der ikke så meget run på. Det gjaldt bl.a. containerne opstillet ved Strandmarkens Fritidscenter og ved Hvidovre Havn.
 - Jeg synes, borgere har taget godt imod vores kampagne, og vi overvejer selvfølgelig løbende, om vi skal placere nogle af containerne i nogle andre områder siger Vej- og Parkchef, Michael Søndergaard Daugaard.
Kampagnen er samtidig en påmindelse til nye og gamle grundejere om, at man skal sørge for at holde sin grund, så fortovet omkring den er tilgængelig for dem, der skal færdes på det.
Fik du ikke afleveret dit haveaffald og eller nedfaldsæbler, så kan du fortsat aflevere det på genbrugspladsen på Avedøreholmen 97, eller i beholderen til haveaffald, der bliver tømt hver 14 dag til og med uge 49.