Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Human Care vinder udbuddet af privat hjemmepleje i Hvidovre

27. september 2019

Kommunalbestyrelsen har besluttet, at det er firmaet Human Care, der fra 31. januar 2020 er privat leverandør af hjemmehjælp i Hvidovre Kommune. Det betyder, at borgere, der er visiteret til personlig pleje og/eller praktisk hjælp, fremover kan vælge at bruge kommunens hjemmepleje eller Human Care.
Hidtil har borgerne har haft tre forskellige private leverandører at vælge imellem, men for at sikre et mere smidigt og tættere fagligt samarbejde mellem kommunen og leverandøren, besluttede kommunalbestyrelsen i forbindelse med budget 2019, at der nu kun skal være en enkelt leverandør.
Human Care vandt udbuddet ved samlet set at score højest ud fra kriterier som bl.a. pris, færrest mulige hjælpere i borgerens hjem, efterlevelse af de visiterede indsatser, dokumentation og samarbejde med kommunens visitation, sygepleje, genoptræning og andre samarbejdspartnere.

Borgere, der modtager hjemmehjælp fra private leverandører, vil i slutningen af september modtage information fra kommunen om den nye leverandør, muligheden for at vælge mellem Human Care og kommunens hjemmepleje og den videre proces frem mod 31. januar 2020, hvor den nye ordning træder i kraft. En ny ordning med tøjvask træder i kraft samtidigt, og dette vil de berørte borgere også få nærmere besked om. 

Human Care har hovedafdeling i Hvidovre og løser desuden opgaver for Københavns og Gladsaxe kommuner.