Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Aktivitetscentret fejrer 25 års jubilæum den 4. oktober

16. september 2019

Fredag d. 4. oktober 2019 fejrer Aktivitetscenteret 25 års jubilæum i huset på Hvidovregade 49. Man håber at se mange brugere og venner af huset til en dag med festligt samvær og social hygge. Men alle andre er også velkomne. Der bliver mulighed for at prøve petanque, danse linedance, få lidt godt til ganen og en svingom til tonerne fra Det’ Os.

Programmet for dagen:

Kl. 10.00: Jubilæumstale ved Borgmester Helle Adelborg
Kl. 10.45: Indvielse af nyopfyldt Petanquebane
Kl. 12.00: Lidt godt til ganen
Kl. 13.00: Linedance opvisning
Kl. 14.00: Kaffe, kage og mulighed for en svingom
Kl. 16.00: Tak for i dag

Aktivitetscentret er stedet for Hvidovre Kommunes efterlønnere og pensionister. Kig forbi og vær med til fejringen.