Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Vil du donere årets juletræ?

23. september 2019
Det er blevet tid til at fi nde de to juletræer, der skal pynte og lyse op på pladsen foran Rådhuset og på Hvidovre Torv til december. Så hvis du har et både stort og flot grantræ stående i din have – og gerne vil have det fældet, så kan det være, at vi kan bruge det. Træet skal være cirka 10-12 meter højt, se flot ud og så selvfølgelig stå, så Vej og Park kan komme til at fælde det. Hvis du har sådan et grantræ i haven, så kontakt Vej og Park, og vi kommer ud og kigger på det. Du kan kontakte Kim Nielsen på tlf. 51587719 eller Klaus Hansen på tlf. 25405166.