Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Rebæk rundkørsel åbner igen

Sidst på eftermiddagen fredag den 16. august kan biler igen benytte rundkørslen.
16. august 2019

 Ombygningen af rundkørslen på Rebæk Plads forventes af blive afsluttet fredag den 16. august, så rundkørslen igen bliver åbnet for biltrafik fra sidst på eftermiddagen. Det vil samtidig igen være muligt at benytte cykelstierne. 

Ombygningen af rundkørslen sker som led i projekt Sorte pletter/systematisk uheldsbekæmpelse. Over den seneste årrække er der årligt registreret 2-3 færdselsuheld om året i rundkørslen. Det er i de fleste tilfælde biler og cykler, som er stødt sammen.

En ombygning af rundkørslen kan være med til at give et fald i uheldsrisikoen på 50-70 procent og vil især gøre turen i rundkørslen mere sikker for cyklister og fodgængere.

Der er nu cykelsti og fodgængerfelt på hævede flader på tværs af alle vejgrene i rundkørslen, trekantsheller i vejgrenene på Kløverprisvej, reduktion af bredden af cirkulationsarealet ved opbygning af overkørselsareal i den inderste del af rundkørslen. Samtidig vil der blive en forbedret skiltning og afmærkning ved rundkørslen. På mandag den 19. august forventes det sidste afmærkningsarbejde (hvide striber) at blive udført. Der bliver ikke lukket for trafikken i den forbindelse, men trafikken kan blive generet en smule.

Desuden skal der laves fortovsarbejder, der ikke vil genere trafikken som sådan.