Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Asfaltarbejde på Naverporten 26.-30. august

20. august 2019
I uge 35 bliver der lagt ny asfalt på Naverporten. Arbejdet betyder, at fremkommeligheden vil være begrænset, og at der kan forekomme støj i aften- og nattetimerne. Desuden bliver buslinje 1A omlagt, så den fra mandag den 26. august, tirsdag den 27. august, onsdag den 28. august og torsdag den 29. august i tidsrummet kl. 20-06 ikke kører ad Naverporten. Buspassagerer kan altså ikke stige af og på ved stoppestederne langs Naverporten, Rebslagerporten og Avedøre Tværvej. I stedet bliver der oprettet midlertidige busstoppesteder på Byvej i krydset ved Naverporten og i krydset ved Brostykkevej.