Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Tilbud til demensramte: Candlelight Dinner med sang og musik

22. august 2019

Der er mange tilbud til demensramte og deres pårørende i Hvidovre Kommune.

Fredag 13. september åbner Strandmarkskirken i samarbejde med Daghøjskolen på Vestegnen dørene op for en hyggelig aften for yngre med demens og deres pårørende, med sang, blomster, damaskduge og middag i stearinlysenes skær. Ud over at synge de smukke sang fra højskolesangbogen, vil der være rig mulighed for at snakke og hygge med andre der er i lignende situation. Maden kommer fra Café Hjertetræet.

Daghøjskolen på Vestegnen er et samarbejde mellem Hvidovre Kommune og nabokommunerne Albertslund, Glostrup og Ishøj.

Tid og sted
Fredag 13. September 2019 kl. 17.30-20.00 
Strandmarkskirken, Strandmarksvej 38, 2650 Hvidovre.

Tilmelding
Senest d. 6. september til Rose Marie Tillisch på mail rmt@km.dk mærket 'Candlelight' med information om navne og antal deltagere. Det koster 100kr. pr. person.