Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Vær med når TV2-Lorry sender fra Hvidovre Havn

Sommerserie gæster Hvidovre onsdag den 31. juli 19.30
23. juli 2019

I sommerperioden sender TV2-Lorry hver dag fra et nyt sted i Hovedstadsområdet. Onsdag den 31. juli er turen kommet til Hvidovre, hvor Lorry sender 19.30-udsendelsen live fra Hvidovre Havn.

Her har Hvidovre Kajakklub deres faste ugentlige handicaproning med efterfølgende fællesspisning, medlemmer fra Hvidovre Triathlon Club har planlagt et åbent træningspas i vandet, så alle med våddragt er velkomne til at træne med. Hvidovre Sejlklub inviterer de, der har lyst og mod til det til at prøve SUP-boards (Stand Up Paddle), og så er Susets køkken klar med et godt tilbud på stegt flæsk med nye danske kartofler og persille sauce, der kan reserveres bord på www.susetskokken.dk.

Undervejs i Lorry-udsendelsen giver borgmester Helle Adelborg sin anbefaling af tre steder i Hvidovre, der er et besøg værd – både for lokale og udenbys gæster, og der vil også være andre indslag om og fra Hvidovre i udsendelsen.

Har du tid og lyst til at opleve udsendelsen live og mærke stemningen på havnen på en sommeraften sidst i juli, så kom ned på havnen mellem kl. 19 og 20. Foretrækker du at se udsendelsen hjemme, så bliver den sendt på tv fra kl. 19.30-20.00 og kan ses både direkte og efterfølgende på www.tv2lorry.dk.