Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Deltag i workshop om ny kultur- og fritidspolitik

Onsdag den 14. august kl. 18:30 – 21:00 i Teatersalen i Frihedens Idrætscenter.
31. juli 2019

Hvidovre Kommunes nuværende kultur- og fritidspolitik er udløbet, og der skal derfor udarbejdes en politik, der sætter rammer og visioner for kommunens kultur-, idræts- og fritidsområde for de kommende tre år.

Som en del af arbejdet med den nye politik inviteres kommunens borgere til at deltage i en åben workshop, hvor det bliver muligt at diskutere politikken samt bidrage med forslag og ideer.     

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Maria Durhuus:

- Alle vores kommunale kultur- og fritidstilbud er jo til for borgerne, og derfor er det også helt naturligt, at vi går i dialog med dem om deres drømme og forventninger til byens fremtidige kultur- og fritidsliv. Vi håber, at rigtig mange vil deltage i workshoppen, så vi får gang i en god og konstruktiv debat – alle er velkomne.

Workshoppen afholdes onsdag den 14. august kl. 18:30 – 21:00 i Teatersalen i Frihedens Idrætscenter. Aftenens ordstyrer og oplægsholder er Peter Kær, som de fleste nok kan huske fra tv-programmer som Hvem vil være MillionærHit med sangenAftenshowet og Mandagschancen, men som også arbejder som underviser, kunsthistoriker og kulturformidler. Foreningen Det Spiselige Hvidovre vil byde på lokale specialiteter, og der vil desuden blive serveret let forplejning i løbet af aftenen.