Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Få hjælp til dine juridiske problemer

26. juni 2019

Du kan få hjælp til dine juridiske problemer via Hvidovre Retshjælp på Hvidovre Hovedbibliotek og Avedøre Bibliotek. Som udgangspunkt kan alle uanset indtægtsforhold og bopæl henvende sig til retshjælpen og få rådgivning til løsning af et juridisk problem. Alle, der henvender sig i åbningstiden, kan få gratis mundtlig rådgivning.

 

Træffetider

Der er træffetid hver første mandag i måneden på Avedøre Bibliotek kl. 11-12. Der er også telefonvagt hver første mandag i måneden kl. 16-17.30. På alle andre mandage er der træffetid på Hovedbiblioteket kl. 16-17.30. For at sikre hurtig betjening, udleveres der kønumre fra kl. 10 på træffedage. Kønumrene fås i informationsskranken på biblioteket. Det anbefales at få et kønummer, hvis man vil være sikker på at få en tid.

Har du spørgsmål, kan du ringe på tlf. 6016 5924 eller skrive til: kontakt@hvidovreretshjaelp.dk. Du kan også læse mere på www.hvidovreretshjaelp.dk.

Resthjælpen holder ferielukket i skoleferierne.