Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Indstillinger til integrationsprisen

26. juni 2019

Kender du en person, forening, institution eller organisation i Hvidovre, der har gjort en ekstraordinær indsats for integrationen? Så kan du indstille
vedkommende til integrationsprisen 2019. Hvidovre Kommunes integrationspris uddeles hvert andet år. Prisen gives for en særlig integrationsindsats i Hvidovre. Du kan sende din indstilling per email til pol@hvidovre.dk. Vi skal have indstillingen senest mandag den 12. august 2019. Prisen uddeles tirsdag den 24. september 2019.

Læs mere om, hvilke kriterier integrationsprisen uddeles efter på www.integrationsraadet.hvidovre.dk.