Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvidovres plejecentre får stor donation efter velgørenhedsløbet GenerationGuld

Der blev i forbindelse med velgørenhedsløbet GenerationGuld indsamlet 100.000 kroner til Hvidovre Kommunes plejecentre. Bag indsamlingen står Hvidovres Nusrat Djahan Moske og Ældre Sagen Hvidovre samt Lion Club.
2. maj 2019

I weekenden deltog op imod 150 løbere i velgørenhedsløbet GenerationGuld i Hvidovre. Her skulle løberne igennem en rute på enten 1 km eller 7 km. Løbet var blevet til igennem et samarbejde mellem Hvidovres Nusrat Djahan Moske og Ældre Sagen Hvidovre samt Lions Hvidovre. Overskuddet fra løbet og en række andre GenerationGuld-begivenheder gik til Hvidovre Kommunes plejecentre. 

Moskeen, som havde taget initiativ til arrangementet, er kendt for at engagere sig i det lokalsamfund, de er en del af, og ifølge Imad Malik, der er talsmand for moskeen, er det en stor glæde for moskeen at være med til at samle penge til Hvidovres ældre.

”Moskeens lære og formål har altid været, at vi skal være til gavn og tjeneste for vore medmennesker, samfund og land. Med GenerationGuld-løbet har vi ønsket igennem denne symbolske gestus at gå sammen på tværs i kommunen for at udtrykke solidaritet, værdsættelse, kærlighed og omsorg for vores ældre, som har opbygget det samfund, vi nyder godt af,” siger Imad Malik, talsmand for moskeen, Islams Ahmadiyya Menighed.

Efter løbet blev det indsamlede beløb på 100.000 kroner overrakt til Hvidovre Kommunes direktør for Børn og Velfærd, Susan Bjerregaard.

”I Hvidovre Kommune er vi rigtig glade for, at det her initiativ, som Nusrat Djahan Moskeen i samarbejde med Ældre Sagen Hvidovre og Lions Hvidovre står bag. Det er en fornøjelse at opleve, hvordan forskellige foreninger går sammen og stabler et godt arrangement på benene, som samtidig kommer en masse af vores ældste borgere til gavn i form af det indsamlede beløb på 100.000. De skal nok vække glæde ude på vores fire plejecentre,” siger Susan Bjerregaard.