Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Frivillige til lektiecafe på Hovedbiblioteket søges

20. maj 2019

Hvidovre Hovedbibliotek søger frivillige til en nystartet lektiecafe for studerende på gymnasiale uddannelser. Vi har en del unge studerende, som bruger biblioteket til at læse og fordybe sig, og som har udtrykt ønske om en lektiecafé.

For at blive frivillig i lektiecaféen skal du have viden inden for et eller flere fag på et gymnasialt niveau og et ønske om at formidle din viden til unge studerende. Lektiecaféen er planlagt til at foregå hver torsdag i tidsrummet kl. 15.00 – 18.00.

Er du interesseret, så send en mail til Teddy Stecher Tofte: eto@hvidovre.dk eller Troels Lundin: tlx@hvidovre.dk.

Læs evt. mere på bibliotekernes hjemmeside.