Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Nye telefontider i Visitationen

8. april 2019

Visitationen i Center for Sundhed og Ældre ændrer fra og med mandag den 8. april 2019 deres åbningstider for telefonisk henvendelse. De nye telefoniske åbningstider i Visitationen er kl. 8.30-10.30 alle hverdage. Når man ringer til Visitationen, vil man få en række valgmuligheder og ved brug af tasterne på sin telefon, kan man komme i kontakt med den rette medarbejder.

Ændringerne skyldes, at Hvidovre Kommune ønsker at skabe bedre muligheder for, at borgerne kan komme i kontakt med medarbejderne i Visitationen. Alle medarbejderne vil fremover være tilgængelige i dette tidsrum og borgerne vil opleve, at deres henvendelse bliver håndteret mere effektivt og målrettet.

Visitationen kan kontaktes mandag til fredag på telefonnummer 36392880 i tidsrummet kl. 8.30-10.30.