Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Gangbroer fjernes - Gl. Køge Landevej spærret

12. april 2019

De to gangbroer over Gl. Køge Landevej mellem Friheden og Åmarken stationer skal fjernes og erstattes af lysregulerede fodgængerfelter. Gangbroerne vil blive taget ned i tidsrummet mandag den 15. april kl. 22 til tirsdag den 16. april kl. 06, og man kan forvente en vis støj. I forbindelse med arbejdet vil Gammel Køge Landevej være totalt spærret i to gange en halv time og være farbar i et spor i hver retning i resten af tidsrummet. Ved afspærringen vil der blive skiltet med omkørsel.

Når gangbroerne er fjernet, begynder arbejdet med at forberede de to nye signalregulerede fodgængerovergange, som skal erstatte broerne. Fodgængerovergangene forventes klar til brug i midten af juni måned.