Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Flishugning

8. april 2019

Hvidovre Kommune tilbyder borgere, boligselskaber og kommunale institutioner flishugning af stammer og store grene onsdag d. 24. april 2019. 
Flishugningen sker ud for den enkelte ejendom. Stammer/grene skal ligge klar uden for skel.

Vi flishugger stammer og grene, der er 1-3 m lange og har en diameter på 3-15 cm, og er uden store sidegrene og uden rødder. Der kan IKKE flishugges nåletræer, buske og mindre grene, rådne/smuldrende grene og sammenfiltrede grene.

Tilmelding senest mandag den 22. april 2019 på www.hvidovre.dk/affald eller på vores app Affalds-portal. Hvis ruten d. 24. april bliver fyldt op, vil de følgende dage blive taget i brug. For at udnytte ressourcerne bedst muligt, bliver ruterne løbende fyldt op, som bestillingerne kommer ind, så du kan kun vælge den/de datoer, der er tilgængelige på bestillingssiden i selvbetjeningsløsningen, når du foretager din bestilling. Har du ikke adgang til internet eller app, kan du i stedet bestille på tlf. 36393639.

Læs mere om affald og genbrug på www.hvidovre.dk/affald.