Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Borgermøde om ændring i Kommuneplan 2016

10. april 2019

Torsdag 11. april klokken 18 til 20 er der borgermøde om ændring i Kommuneplan 2016, som omhandler Hvidovrevej 432-438 og Gammel Køge Landevej 362.

Kommunalbestyrelsen har den 26. marts 2019 besluttet at gennemføre en forudgående høring af et kommuneplantillæg for ejendommene Hvidovrevej 432-438 og Gammel Køge Landevej 362. Ændringen af kommuneplanen skal på sigt give mulighed for at anvende ejendommene til offentlige formål samt forøge den maksimale bebyggelsesprocent, bygningshøjde og etageantal 

Baggrunden for ændringen er et ønske fra grundejerne, herunder Hvidovre Kommune, om at nedrive den eksisterende bebyggelse på Hvidovrevej 432-438 og udvikle ejendommen til etageboliger, detailhandel, kontorerhverv og offentligt formål og med en udnyttelse der svarer til beliggenheden ved Frihedens Station og som del af kommunens hovedcenter. Der foreligger på nuværende tidspunkt ikke noget konkret forslag til en fremtidig bebyggelse. 


Borgermøde finder sted 11. april klokken 18 til 20 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre.

Læs mere om høringen her