Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

EU-parlamentsvalg søndag d. 26. maj

Søndag d. 26. maj afholdes valg til EU-parlamentet, men allerede nu kan du brevstemme.
29. april 2019

Brevstem i Borgerservice

Hvis du ikke har mulighed for at møde op på valgstedet søndag d. 26. maj kan du, til og med torsdag d. 23. maj brevstemme i Borgerservice. Du skal ikke bestille tid, men kan bare komme forbi i vores almindelige åbningstid:

Mandag-onsdag kl. 10:00 – 14:30
Torsdag kl. 13:00 – 17:30
Fredag kl. 10:00 – 13:30
Lørdag kl. 10:00 – 12:00

Hvis du ønsker at stemme personligt, er kandidatlister til rådighed fra mandag d. 6. maj. Du skal medbringe legitimation, fx sundhedskort, pas eller kørekort. Du har mulighed for at afgive brevstemme på folkeregistre og i borgerservice i hele landet.

 

Brevstem i hjemmet – ansøg senest 16. maj

Hvis du på grund af sygdom eller manglende førlighed, ikke kan møde frem på valgstedet på valgdagen, kan du ansøge om at afgive din stemme i hjemmet. Du skal ringe og ansøge telefonisk på 3639 3639 senest torsdag d. 16. maj. Brevstemmeafgivning i hjemmet vil finde sted torsdag d. 23. maj.

 

Hjælpemidler

Stemmerummene i Borgerservice og på de enkelte afstemningssteder på valgdagen vil være udstyret med en række hjælpemidler. Hvis en vælger ønsker at benytte hæve-/sænkebord eller forstørrelsesapparat med skærm (Closed Circuit Television) skal stemmeafgivningen dog foregå ved valgstedet Medborgerhuset, da disse hjælpemidler ikke findes andre steder.

Kontakt Borgerservice på tlf. 3639 3639 senest torsdag d. 16. maj kl. 12 for at anmode om overflytning til valgstedet Medborgerhuset.

 

Kørsel på valgdagen

Har du ikke mulighed for selv at komme hen til valgstedet, er der mulighed for at bestille taxa. Nærmere oplysning om bestilling bliver bragt her i annoncen ugen før valget. Du kan også se fl ere oplysninger om EU-parlamentsvalget på www.hvidovre.dk.