Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Foreninger og brugere kom med ønsker til fremtidens Risbjerggård

28. marts 2019

Alle Hvidovres foreninger var inviteret til dialogmøde med Hvidovre Kommune om Risbjerggård/Kulturgården mandag den 25. marts 2019. Ca. 50 personer mødte op til mødet på Hovedbiblioteket, hvor der var mulighed for at stille spørgsmål og komme med ønsker til den fremtidige Risbjerggård. Deltagernes input er samlet i et dokument, som kan ses ved at klikke på nedenstående link.

Opsamling af ønsker til Risbjerggård/Kulturgården(pdf)

Ønsker og kommentarer fra foreninger og brugere vil blive forelagt Bymidteudvalget, der er nedsat for at rådgive kommunalbestyrelsen i arbejdet med at udvikle Hvidovre Bymidte.

Foreninger og brugere kan også sende ønsker og kommentarer på mail til toe@hvidovre.dk senest den 15. april.