Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Bestil tid til Borgerservice

Fra den 15. marts skal du bestille tid
4. marts 2019
Du kan allerede i dag bestille tid, hvis du gerne vil undgå ventetid, når du fx skal have fornyet pas, have hjælp til NemID eller Digital selvbetjening eller har et andet ærinde i Hvidovre Kommunes Borgerservice. Fra den 15. marts skal alle borgere, der har et ærinde bestille tid.
 - Borgerne har taget tidsbestillingen til sig, og nu bliver det så noget alle skal gøre, før de kommer, siger Centerchef for Borgerservice Margit Halberg og tilføjer, at den nye tidsbestilling svarer til den, vi alle sammen kender fra fx lægen og tandlægen.
Konkret betyder den obligatoriske tidsbestilling, at du som regel kan få en tid næste dag. Tidsbestillingen foregår via kommunens hjemmeside www.hvidovre.dk/tidsbestilling, og du skal bruge dit mobiltelefonnummer for at reservere tid.
Hvis man har brug for hjælp til tidsbestilling, kan man ringe på 36 39 36 39.
Vi kan også bestille en tid for dig, hvis du ringer til os.