Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Udstilling og borgermøde om Holmene

15. februar 2019

Den 15.-27. februar kan du på Hvidovre Hovedbibliotek se en udstilling med plancher, der viser visionen om Holmene - ni fremtidige erhvervsøer ud for Avedøre Holme. Projektet blev lanceret af Hvidovre Kommune og Regeringen i starten af januar.

Holmene skal skabes af overskudsjord fra bygge- og anlægsarbejder i hovedstadsområdet og vil give 700.000 kvadratmeter ny bynær natur og 17 kilometer ny kystlinje, op til 12.000 nye arbejdspladser og op mod 30.000 nye jobs. Desuden vil området komme til at byde på flere rekreative muligheder, fx løbe- og cykelruter, vandsportsaktiviteter som kajak, svømning og undervandsjagt, badning og fugletårne. Det forventes, at første spadekast til Holmene vil foregå i 2022, og at alle ni øer vil være færdige i 2040. 

Borgermøde 

Den 27. februar kl. 19-20.30 er der borgermøde om Holmene. Mødet foregår på Hovedbiblioteket.

Her kan du høre borgmester Helle Adelborg, direktør Gert Nelth og projektleder Connie K. Nielsen fra Hvidovre Kommune fortælle om visionen om et Nordeuropas største, grønneste og mest innovative erhvervsområde.

Du kan også finde information om Holmene på www.holmene.com.