Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Flishugning 25. februar

Hvidovre Kommune tilbyder borgere, boligselskaber og kommunale institutioner flishugning af stammer og store grene.
7. februar 2019

Flishugningen sker ud for den enkelte ejendom. Stammer/grene skal lige klar uden for skel.

Vi flishugger stammer og grene, der er 1-3 m lange og har en diameter på 3-15 cm, og er uden store sidegrene og rødder. Der kan IKKE flishugges nåletræer, buske og mindre grene, rådne/smuldrende grene og sammenfiltrede grene.

Tilmelding senest torsdag den 21. februar 2019 på www.hvidovre.dk/affald eller på vores app Affaldsportal. Hvis ruten den 25. februar bliver fyldt op, vil de følgende dage blive taget i brug. For at udnytte ressourcerne bedst muligt, bliver ruterne løbende fyldt op, som bestillingerne kommer ind, så du kan kun vælge den/de datoer, der er tilgængelige på bestillingssiden i selvbetjeningsløsningen, når du foretager din bestilling. Har du ikke adgang til internet eller app, kan du istedet bestille på tlf. 36 39 36 39.

Læs mere om affald og genbrug på www.hvidovre.dk/affald