Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Brug hvidovre.dk ved opskrivning til daginstitution og dagpleje

2. januar 2019

Fra 1. januar 2019 er det ikke længere muligt at bruge borger.dk som indgang til den digitale pladsanvisning, når du skal skrive dit barn op til daginstitution eller dagpleje. Fremover skal Hvidovres borgere benytte sig af kommunens hjemmeside.

Du logger på den digitale pladsanvisning ved at bruge linket på forsiden af hvidovre.dk – i den blå kasse under ”Genveje”. Du kan også klikke dig ind gennem venstremenuen: Familie, børn og unge -> Dagtilbud -> Skriv dit barn op.

I den digitale pladsanvisning kan du skrive dit barn op til en plads i daginstitution eller dagpleje, du kan udmelde dit barn, se hvor dit barn står på ventelisten, se status på dine ansøgninger mm. Det er også her du skal søge om økonomisk friplads. Du skal bruge NemID for at logge på.