Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Valg til Det Grønne Råd

I december er der valg til Det Grønne Råd for en ny 4-årig periode: 2018-2022
4. december 2018

Grundejerforeninger og almene boligselskaber

Hvidovre Kommune stiller lokale til rådighed for grundejerforeninger og almene boligselskaber i kommunen, så de kan mødes og vælge deres kandidater. Valghandlingen står I selv for. Grundejerforeningerne og de almene boligselskaber kan hver udpege fire repræsentanter til Det Grønne Råd samt tilsvarende suppleanter. Bestyrelsesmedlemmer eller andre udpegede medlemmer af foreningen kan opstille som kandidat. 

Valget foregår onsdag den 12. december 2018 kl. 17-19 i Multihusets cafe, Center for Plan og Miljø på Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre. Hvidovre Kommune byder på kaffe/te og kage. Rådets sekretær vil være til stede for at svare på spørgsmål. 

Giv venligst besked om resultat af valget af kandidater og suppleanter til Janne Sommer Nielsen på e-mail qjn@hvidovre.dk senest fredag den 14. december. Skriv medlemmers navne, adresser, telefonnumre samt email-adresser.

 

Interessegrupper

Interessegrupper skal senest den 14. december 2018 sende en mail til Janne Sommer Nielsen på e-mail qjn@hvidovre.dk med information om repræsentantens navn, adresse, tlf.nr. og mail. Se kommissoriet for mere info om, hvilke interesseorganisationer der kan blive medlem i Det Grønne Råd i Hvidovre.

 

Det Grønne Råd

Det Grønne Råd er oprettet som et forum for dialog og samarbejde mellem borgere, interessegrupper og kommunens politikere og administration om klima-, natur-, energi- og miljøspørgsmål. I rådet skal idéer til tiltag kunne præsenteres, behandles og videregives til udvikling af arbejdet i retning af bæredygtighed indenfor disse områder. Rådet holder møde fire gange om året. Medlemmerne sidder for en 4-årig periode. Kommissorium for Det Grønne Råd kan findes på kommunens hjemmeside www.hvidovre.dk under Poltik – Dagsordener og referater fra kommunalbestyrelsen og udvalg – Andre udvalg.