Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Indvielse af Broen – din vej videre

4. december 2018

Hvidovre Kommune har fået et nyt forebyggende tilbud, Broen. Det er et tilbud til voksne med udfordringer med fx social udsathed, psykisk sårbarhed, fysisk eller psykisk handicap, der ikke i forvejen modtager støtte fra Center for Handicap og Psykiatri.

"Broen – din vej videre" tager imod i lokalerne i Karetmagerporten 3A, hvor du kan få støtte til at komme videre med dine udfordringer. Du kan læse mere om Broen på www.socialpsykiatrien.hvidovre.dk - vælg ”Broen – din vej videre”.

Der er officiel åbning af Broen onsdag den 12. december fra kl. 15-17, alle er velkomne. Se invitation.