Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Ejendomsskatter 2019

29. november 2018

Omkring den 22. november 2018 modtager du din ejendomsskattebillet i din digitale postkasse. Hvis du er fritaget for digital post, modtager du ejendomsskattebilletten fysisk omkring den 5. december. Ved for sen indbetaling, bliver der opkrævet renter og gebyrer. Rykkerskrivelser vil også blive sendt til din digitale postkasse. Husk derfor at tjekke din digitale postkasse.

 

Betalingsterminerne i 2019

1. rate skal betales senest den 7. januar 2019.
2. rate skal betales senest den 5. juli 2019.

 Nærmere oplysninger om kommunal ejendomsskat fås hos Center for Borgerservice, Ejendomsskat og Opkrævning, tlf.nr. 3639 3639 eller via e-mail: bos@hvidovre.dk. Spørgsmål vedr. renovation, takster mm. kan rettes til 3639 3639 eller via e-mail: affald@hvidovre.dk. Du kan finde flere oplysninger om takster mm. på Hvidovre Kommunes hjemmeside.

 

Se oversigten over de mest almindelige skatter og afgifter.