Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Sundhedspris til initiativtager til volleyballtræning for seniorer

Morten Hjulmand fra Hvidovre Volleyball Klub modtog Sundhedsprisen 2018
23. november 2018
 - Vi vil have flere af din slags her i Hvidovre. Sådan lød ordene, da borgmester Helle Adelborg ved et arrangement i Kometen uddelte årets sundhedspris til Morten Hjulmand fra Hvidovre Volleyball Klub.

Morten Hjulmand har i en årrække været aktiv i Hvidovre Volleyball Klub – både som ungdoms- og seniortræner, som bestyrelsesmedlem, og ansvarlig for fysisk træning i Hvidovre Volleyball.

Morten læser på universitetet. Da han skulle skrive speciale på studiet i humanfysiologi, som er en overbygning til idrætsstudiet, tog han initiativ til at starte et særlig træningsforløb for ældre over 60 år - seniorfit - baseret på volleyball-sporten. 

Seniorfit er blevet til i samarbejde mellem Morten og volleyball-klubben og ældre Hvidovre-borgere blev inviteret til at deltage. Det er lykkedes for Morten Hjulmand at rekruttere en stor gruppe ældre, der ikke er motionsvante til Seniorfit.

 - Vi vil hædre dig for dit engagement i Volleyball Klubben og især for den måde, du har formået at bruge din faglige viden fra universitet til gavn for ældre i Hvidovre, sagde borgmester Helle Adelborg i sin tale til Morten Hjulmand ved prisoverrækkelsen. 
Med prisen følger et diplom og et maleri af Svend Kindt-Larsen og en skulptur af brødrene Kalsing.

Fakta
Hvidovre Kommune Sundhedspris uddeles hvert år til en, der har gjort eller gør en særlig sundhedsfremmende eller sygdomsforebyggende indsats for borgerne i Hvidovre Kommune.