Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvidovrehistorier i fokus ved valg til Frivillighedsråd

Hvidovre Kommune afholder valg til Frivillighedsrådet torsdag d. 13. november kl. 18-20.30 i Bibliotekscafeen ved Kometen (tidl. Medborgersalen)
22. oktober 2018

Oplev også formand for Hvidovres Lokalhistoriske Selskab Jens-Frederik Jørgensen, som kigger forbi og deler fine anekdoter om Hvidovres historie.
Der vælges syv foreninger fra Hvidovre, der udfører frivilligt socialt arbejde. Valget gælder for perioden 1.1.2019-31.12.2022.

Valgprogram

Kl. 18.00-18.10 Velkommen til valgaften
Kl. 18.10-19.10 Hvidovres historie v. tidl. kommunaldirektør og formand for Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Jens Frederik Jørgensen.
Kl. 19.10-19.25 Kort pause
Kl. 19.25-19.45 Introduktion til valghandling, herunder kort præsentation af de opstillede kandidater/foreninger
Kl. 19.45-20.00 Valghandling
Kl. 20.15-20.30 Valgets resultat og afslutning

Opstilling og tilmelding til valgarrangementet

Ønsker foreningen at opstille til en plads i Frivillighedsrådet, skal foreningen registreres som valgbar kandidat. Registrering sker ved at kontakte Center for Sundhed og Ældre v. Anne Røntved Jeppesen, tlf. 3639 3869 / mail: axp@hvidovre.dk eller Betina Engelhardt Rasmussen, tlf. 36393821 / mail: btk@hvidovre.dk.

Hvis foreningen ønsker at deltage i valgarrangementet, skal den tilmelde sig med 1-2 repræsentanter. 

Frist for registrering som kandidat eller tilmelding til valget er fredag d. 9. november 2018 kl. 12.00.

Hvilke foreninger kan opstilles?

Foreninger der udfører frivilligt socialt arbejde for sårbare målgrupper og har en lokal forankring i Hvidovre Kommune eller har en lokalafdeling i Hvidovre, kan lade sig opstille til valget. For at stille op til valget skal foreningen deltage på valgaftenen.

Hvem kan afgive stemme?

Foreninger der udfører frivilligt socialt arbejde og har en lokal forankring i Hvidovre Kommune eller har en lokalafdeling i Hvidovre, kan afgive stemme til valget. Hver forening får udleveret én stemmeseddel ved fremmøde til valgafhandlingen. Der skal forevises legitimation ved udlevering af stemmeseddel. Husk tilmelding til valgarrangementet, også selvom din forening blot vil afgive stemme.

Hvad er Frivillighedsrådet?

Hvidovre Kommune uddeler hvert år økonomisk støtte til foreninger, der udfører frivilligt socialt arbejde. Hvidovre Kommune har et Frivillighedsråd, der fungerer som sparringspartner til Ældre- og Sundhedsudvalget i forbindelse med uddeling af støtte. Frivillighedsrådet er sammensat af repræsentanter fra foreningslivet i Hvidovre Kommune.

Eventuelle spørgsmål vedrørende Frivillighedsrådet eller valget rettes til Anne Røntved (3639 3869 / axp@hvidovre.dk) eller Betina Engelhardt (tlf. 3639 3821 / btk@hvidovre.dk).