Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Legat- og fondsuddelinger

22. oktober 2018
I december 2018 uddeler Hvidovre Kommunes Jubilæumslegat og Hvidovre Tekniske Skoles Fond legatportioner. Målgruppen for fondene er blandt andet unge under uddannelse.

På hvidovre.dk under Familier, børn og unge / Unge / Legater kan du se, hvilke kriterier du skal opfylde for at komme i betragtning til legatportionerne samt finde yderligere oplysninger og ansøgningsskemaer. Du kan også hente ansøgningsskemaet i Borgerservice på rådhuset.

Det udfyldte ansøgningsskema kan fremsendes til Hvidovre Kommune via digital post, sikker mail til hvidovre@hvidovre.dk eller pr. brev. Du kan også aflevere det personligt på rådhuset i Center for Politik og Ledelse. Vi skal modtage ansøgningen senest 15. november 2018.