Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Broen - nyt forebyggende tilbud

3. september 2018

Broen er et nyåbnet tilbud i Karetmagerporten 3A-5A. Døren står åben for borgere, der er socialt udsatte, psykisk sårbare og borgere med et fysisk eller psykisk handicap, der har brug for en håndsrækning. Det nye tilbud er et forebyggende tilbud i Center for Handicap og Psykiatri og tager udgangspunkt i det ønske, borgeren har om støtte. Broen kan tilbyde et tidsbegrænset forløb, der kan strække sig op til 20 uger, men kan også yde mindre omfattende støtte.

Mød gerne op, men du kan også ringe til os på tlf. 4055 2650.

Broens åbningstider er: Mandag + fredag kl. 10.00-12.00, tirsdag + torsdag kl. 15.00-17.00. Onsdag lukket.