Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Flagdag for Danmarks udsendte

28. august 2018
Den nationale flagdag for Danmarks udsendte bliver igen i år markeret ved et arrangement på Bataillionen i Avedørelejren. Flagdagen 2018 markeres i Hvidovre onsdag den 5. september kl. 15.30.
Hvidovre Kommune har som tidligere år inviteret de borgere, der har været udsendt for Danmark.
Borgmester Helle Adelborg holder en tale for de tidligere udsendte. Dette års anden taler er major ved Forsvarsakademiet Hans Lundsgaard, der selv er veteran og i øvrigt bor i Hvidovre. Han har været udsendt fem gange til Bosnien og Afghanistan, og på flagdagen vil han bl.a. fortælle om det at være veteran. I sin fritid er Hans Lundsgaard aktiv i veteranfodboldklubben FC Granatchok.
Arrangementet er kun for de inviterede udsendte fra Hvidovre med ledsager.