Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Åbent hus møde om klimasikring af Allingvej

29. august 2018
HOFOR og Hvidovre Kommune vil gerne fortælle mere om det samlede projekt for klimasikring og renovering af Allingvej, og inviterer derfor naboer og interesserede til ’Åbent hus’ torsdag den 30. august kl. 16.30-17.30 på boldbanen ved Runde P i Baunebakken. HOFOR vil have en mere præcis tidsplan og kan fortælle mere om projektet.
”Vi håber på forståelse for, at arbejdet er nødvendigt og med til at sikre, at vi kan aflede regnvand på en forsvarlig og miljøvenlig måde. Vi ved godt, at naboerne har set frem til, at Allingevej blev pæn og fri for vejarbejde, men vi gør hvad vi kan, for at mindske generne og få arbejdet til at glide så enkelt og hurtigt som muligt”, siger projektleder hos HOFOR, Kirsten Toft.