Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Skolebørn svømmer gratis i ferien

9. juli 2018
Børn, som er fyldt 7 år, går i skole og bor i Hvidovre Kommune kan komme gratis i friluftsbadet i Præstemosen og svømmehallen i Frihedens Idrætscenter i sommerferien. Skolernes sommerferie i 2018 er fra mandag den 2. juli til fredag den 10. august.
Man skal have sit sundhedskort med for at få en gratis billet. 

Præstemosebadet: 

Tilbuddet gælder mandag til fredag i tidsrummet kl. 9-15. Der lukkes for den gratis adgang kl. 14 og kaldes op af bassinerne kl. 14.30.

Svømmehallen i Frihedens Idrætscenter:

Tilbuddet gælder mandag til fredag i tidsrummet kl. 9-14.