Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Storskærm på torvet igen på søndag

Danmark-Kroatien vises søndag kl. 20 på Hvidovre Torv
28. juni 2018
Tak for det flotte fremmøde til VM-kampen Danmark-Frankrig på Hvidovre Torv. Det gør vi igen, når Danmark på søndag møder Kroatien i ottendedelsfinalen.

 - Det var fantastisk at så mange glade Hvidovre-borgere lagde vejen forbi Hvidovre Torv tirsdag og var med til at skabe en festlig fodboldeftermiddag, siger borgmester Helle Adelborg og fortsætter:
 - Den store opbakning til den lokale VM-fest har fået os til at gentage succesen på søndag, hvor Danmark møder Kroatien.

Så tag din søn, datter, kæreste, mand, kone, far, mor eller bedste ven med og mød op på Hvidovre Torv, hvor der er optakt fra kl. 19 og kampstart kl. 20. DR viser kampen, der bliver spillet i byen Nizhny øst for Moskva.

Der bliver ligesom sidst mulighed for at købe øl, vand og mad fra Torvecaféens udendørs grill og bar. Arrangørerne fra Hvidovre Kommune og kulturforeningen i Hvidovre Nord stiller et begrænset antal stole og borde op, og man opfordres til selv at tage klapstol, tæpper og lignende med, hvis man vil være sikker på at kunne sidde ned.