Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Drop in mindfulness

Til nuværende og tidligere kræftramte samt pårørende
13. marts 2018
Drop in mindfulness er et tilbud om træning, som henvender sig til voksne borgere i Hvidovre Kommune, som har eller har haft en kræftsygdom samt de nærmeste pårørende til kræftramte.

Du introduceres til de grundlæggende principper i mindfulness og træner evnen til at være tilstede i nuet gennem opmærksomhedsøvelser og guidede meditationer. Mindfulness kan bidrage til øget fysisk og psykisk velvære og reducere den angst og stress, der kan følge med, når man har en kræftdiagnose, eller når man er pårørende til en kræftsyg.

Holdet har plads til 15 deltagere pr. gang og ledes af en mindfulnessinstruktør. Holdet foregår hver anden tirsdag klokken 16.30-18.00. Holdet er åbent, og der er løbende optag. Du kan deltage de dage, der passer dig bedst.

Tilmelding nødvendig på www.sundhedscentret.nemtilmeld.dk eller ved at kontakte Sundhedscentret i Hvidovre på tlf. 3639 3737.