Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Vinterferie på Cirkusmuseet

Uge 7 og 8 byder på masser af aktiviteter på Cirkusmuseet i Avedørelejren.
2. februar 2018

Fra den 12.-16. februar venter en stor oplevelse på Cirkusmuseet, når en af Danmarks mest anerkendte illusionister, Kim Kenneth optræder.
Kim Kenneth har især slået sine folder i nogle af Europas største cirkusser og på nogle af de største varietéer. her har han vist illusionsnumre, som sjældent er set i Danmark og som bedst kan sammenlignes med illusionister som David Copperfield. I Danmark har han blandet andet optrådt i Cirkus Benneweis og Cirkus Arena og nu også på Cirkusmuseet. I forestillingen vil han frembringe nogle af sine små og store mirakler - og han vil være assisteret af sin kone, Jessica, der også vil give en smagsprøve på sine balanceevner i et fantastisk nummer, hvor hun balancerer med en sværd.
Forestillingen kan opleves på Cirkusmuseet fra den 12.-16. februar - alle dage kl. 11. Billetter kan reserveres på info@cirkusmuseet.dk

Skulle man selv blive inspireret til at træde ind i manegen giver museet også mulighed for det, da der både i uge 7 og 8 fra mandag til fredag vil være Cirkusleg fra kl. 12.30-14.30 og om søndagene fra kl. 11-12.30 på nær fastelavnssøndag, hvor museet byder inden for til et stort fastelavnsarrangement.

Er man til mere rolige aktiviteter har museet også åbent i sit kreative værksted, hvor alle remedier til at lave alt lige fra cirkushatte til kollager er til rådighed. Cirkusmuseets udstilling byder også på mulighed for fordybelse i cirkusverdenen med sjove og spektakulære rekvisitter, kostumer og filmklip fra virkelighedens artister.

Læs mere om Cirkusmuseet og vinterferiens aktiviteter på www.cirkusmuseet.dk