Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Maskeworkshop og fastelavn

Maskeworkshop på Avedøre Bibliotek og fastelavnsfest på Cirkusmuseet.
2. februar 2018

Det er snart fastelavn, og derfor inviterer Avedøre Bibliotek på tirsdag til maskeworkshop efter skoletid.
Her kan man med fjer og maling osv. lave sig en fin fastelavnsmaske.
Det er tirsdag den 6. februar fra kl. 15-17.30, og der er gratis adgang.

Der er også gratis adgang, når Cirkusmuseet, Cirkus Arcus og Hvidovre Produktionsskole inviterer til den sjoveste fastelavnsfest i Avedørelejren søndag den 11. februar. Elefanter, klovne, prinsesser, superhelt og alt andet er ifølge en af arrangørerne, Mikkel Knudsen fra Cirkusmuseet meget velkomne. De vil i så fald kunne opleve lidt af hvert i Avedørelejren den dag. På Cirkusmuseet vil der være fri entré, og hvis man mangler prikken over i'et til sit fastelavnskostume, er der mulighed for at blive sminket - eller at lave en hat eller maske i museets kreative værksted.
På Café Bataillionen kan man dagen igennem få stillet sulten og se en udstilling fra Hvidovres Produktionsskoles Butik Unique.
Kl. 13. finder den store tøndeslagning sted på Alarmpladsen bag Cirkusmuseet. Her vil der være tønder for alle aldersgrupper og slikposer til alle deltagende børn. Og så skal der selvfølgelig kåres kattekonger og -dronninger.
Kl. 14 har du chancen for en stor oplevelse, når Cirkus Arcus giver forestiling i Fægtesalen. Her kan du se prøver på de unges cirkuselevers utrolige kunnen. Det vil være luftakrobatik, jonglering med mere på højt niveau. Arrangementet slutter kl. 15.

Der er fri éntre til alle aktiviteter på dagen. Grundejerforeningen i Avedørelejren har støttet arrangementet.