Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Vinterjazz i Hvidovre

I år behøver du ikke at tage ind til København for at høre Vinterjazz, der er tre koncerter i Hvidovre.
8. januar 2018

Hvidovre lægger i år scener og rum til tre af årets koncerter under festivalen Vinterjazz, som løber af stablen fra den 2.-25. februar flere steder i landet. Bl.a. kan du allerede nu købe billetter til Master Fatmanns Jazzskole og fastelavn for børn i Kometen (tidligere Medborgersalen) den 11. februar. Det bliver en varm og farverig fastelavnssøndag, som byder på en smuttur til eksotiske himmelstrøg og selvfølgelig tøndeslagning.
Ugen før - den 4. februar - inviterer vi i samarbejde med Teater Vestvolden også til en børnejazz-koncert, og den 10. februar gæster gruppen Ydegirl Hvidovre.

Du kan læse mere om vinterjazz i Hvidovre under begivenheder på Hvidovre Kommunes facebook-side eller på http://jazz.dk/vinterjazz-2018/soegning/?keyword=hvidovre