Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Julemarked på Quark

Naturcenter Quark holder julemarked den 10. december fra kl. 10-14.
1. december 2017

Igen i år holder Naturcenter Quark traditionen tro sit årlige julemarked for både små og store.
Du kan gå på opdagelse i forskellige salgsboder, og der vil bl.a. være mulighed for at se og arbejde med forskellige håndværk - snitte nisser, filte og lave foderstokke til fuglene. Du kan bage snobrød med Hvidovrespejderne og købe et juletræ med hjem. Du kan også købe æbleskiver og gløgg, det er Præstemoseskolens 10.klasser, der har står i boden. Her fra Quark kan du købe vores lækre honning.
Vil du lave en afstikker til Avedørelejrens Julemarked, så kører Regnbuens hestevogn ture imellem de to julemarkeder.
Det er alt sammen søndag den 10. december kl. 10-14 på Quark, Avedøre Tværvej 56.